vrijdag 22 maart 2013

Opsporing Verzocht

          De dief komt niet anders dan om te stelen ,te slachten en te verdelgen  (joh 10:10)


satan zijn aard is misleiden, hij is de vader van de leugen. hij komt als een engel van het licht.
hij is listig en doortrapt, doet zich voor als iets moois, iets goeds, iets onschuldigs.
De roep door de bijbel heen is dan ook: blijf waakzaam !

satan zijn opzet is om de aandacht af te leiden van de echt belangrijke dingen in het leven! hij weet dat als wij de waarheid kennen, ons dit zal vrijmaken!
hij zet tegenover deze 'door God gegeven waarheden' een goedkope vervanger.... en hij speelt het hard!.. en vaak over de rug van onze kinderen... omdat hij weet dat wij daarvoor gevoelig zijn.
Ik zal u voorbeelden geven:

Leuk hé, die Paasdagen ... een paashaas voor de kinderen, eieren schilderen, verstoppen, opzoeken, opeten, tekenfilms over de paashaas... misschien wel kadootjes ... geweldig allemaal voor de kinderen! .... toch...
Waar denken zij aan met Pasen? .. en U ?     Aan het lijden, het sterven, en de opstanding uit de dood, van de Zoon van God, Jezus Christus?.  De overwinning op satan? , onze redding? Het is volbracht! Halleluja! ...... De geweldigste dag is de geschiedenis van de mensheid!  of is onze aandacht ietswat afgeleid....?...

En wat te denken van de kerstman ... Wat een goedkope truc om een dronken dikke man met kadootjes, een kindervriend op de plaats te zetten van de geboorte van Jezus Christus de Zoon van God! De schepper die zelf in zijn schepping stapte, Zijn Goddelijkheid aflegde en geboren werd als een baby. Zo dichtbij wil God bij ons komen! Wederom de geweldigste dag in de geschiedenis van de mensheid.. beseft u dat wel? en waar is onze aandacht op gericht ,die dagen? ... of bent u ,en uw kinderen ietswat afgeleid....?

Ja maar , dat is toch leuk voor de kids.. dat is onschuldig...dat is traditie...dat hoort zo...dat is maar een spelletje...dat hadden wij vroeger toch ook...niet te serieus met de kids hoor...
Dat is de veel gehoorde reactie.... Ik heb nieuws voor u! :  HET IS NIET ONSCHULDIG , U WORD MISLEID   U denkt ,dat u het meest goede scenario geeft aan uw kinderen, maar het is precies het tegenovergestelde  n.m het meest slechte scenario!

satan komt als een engel des lichts.. niet alleen in ''wereldse'' zaken, maar ook in de kerken zie je misleiding die satan brengt, met betrekking tot tradities en dogma's op het gebied van kinderen/babys.
Hier ga ik niet dieper op in..... dit ligt namelijk erg gevoelig.... en dat wist/weet satan ook, en heeft hier dankbaar gebruik van gemaakt.

Nu bent u misschien boos, geschokt , verward, door deze boodschap. Maar dan heb ik deze vraag voor u:
Denkt u dat satan moeite zou doen voor onbelangrijke zaken? dat hij listige misleiding , afleiding en leugen zou gebruiken voor iets dat niet belangrijk is?
Waar denkt u dat de strijd het hevigst is? is het daar niet waar het goud ligt!
satan weet dat als hij ons kan beperken, wij niet volledig in de vrijheid, in de identiteit , in de kennis, en de volledige bestemming van God voor ons leven kunnen komen.

Met deze gedachte in uw achterhoofd, moet u het onderzoeken.. en weten dat God u al het goede wil geven, en satan er alles aan zal doen om dit te voorkomen.

WAAR KIEST U VOOR?
WIE HEEFT HET LAATSTE WOORD IN UW LEVEN?
......GOD.... OF U ...?

wees gezegend

2 opmerkingen:

Anoniem zei

zeker waarheid!!!

Anoniem zei

een kadootje of paashaas is minder onschuldig dan je denkt!!!
het verpest de ware gedachten
voor een kind!!